2013. március 21., csütörtök

3. Timdér és Do kiállítás - megvalósult


  És létrejött a 3. Timdér és Do kiállítás, Budapest, Milano és Torino "témakörben".
  Érdemes volt a tegnapi napra halasztani a kiállítást, mert csodaszép napunk volt és még zenei aláfestést is kaptunk a híd alól. Ráadásul kipihentebbek is voltunk, kevésbé nyűgösek (én legalábbis borzasztó nyűgös voltam előző nap), úgyhogy a hangulatunk is alkalomhoz illő volt. Nem beszélve arról, hogy épp ugyanaz a pulcsi volt rajtam, mint az első kiállításunkkor. Pedig évek óta nem volt rajtam az a pulóver!
  A képek felragasztása már igazán nem telt sok időbe, úgyhogy a következő alkalomkor már egyszerűsítünk a dolgokon, a plakátot viszont jobban át kell gondolni. Jobb helyre tenni, zászlókat rajzolni a különböző nyelvű leírásokhoz, hogy mindenki megértse: a képek elvihetők. Nem sokat maradtunk ott, de már így is volt kellemes élményünk. Egy pár elvitte a cicáimat, odajöttek hozzánk, érdeklődtek (az angolomat fejlesztenem kell!), és bátorítottak, hogy legyen még ilyen! Úgyhogy már ezért megérte :) Vagy azért, amikor egy leányzó elhaladva a képek mellett odaszólt a társának, hogy "Wait, wait, wait" (Várj, várj, várj!), és meg is tapizta a képet, de nem vitte el (szerintem azért, mert nem olvasta el a beharangozó plakátot). Voltak, akik simán elhaladtak a kiállítás mellett, voltak, akik csak lassítottak, de voltak, akik tüzetesen végignézték. Azért ez mindig jó érzés. Bár előtte lévő nap úgy éreztem, kiöregedtünk ebből, mert arra gondoltam előkészületek közben, hogy jaj, szakdoga, házimunka, késő van, Kedves, haza kéne menni... De nem, nem öregedtünk ki. Csak egyszerűsíteni kell a dolgokon. Nem lesz bugyizás meg címkeragasztás. A hátuljára otthon ráírjuk a ráírandó dolgokat, együtt megírjuk a beharangozó plakátot és csakis szép, napos időben ragasztjuk ki a képeket.
  Remélem, a cicákon kívül más kép is gazdára talált (még mielőtt a közteresek, vagy akiknek dolguk, le nem szedték az összeset).

  A kiállításról képek is készültek, duplán is, mert az érzés kedvéért odaadtam Timdéremnek a fényképezőt, hogy ő is végigkattingathassa. Szóval fogadjátok szeretettel online galériánkat.

  Frissítés: Egy budapesti séta során fotóztam a 3. kiállításunk "rám eső részét", az összes, akkor készült, felvállalható képet feltöltöttem, ide kattintva megtekinthetitek.
Még frissítés: Timdérem is írt az eseményről, bár nem az eredeti, univerzummogos blogjára, hanem a románra, kétnyelvű lett így a bejegyzés, olvassátok szeretettel.

3 megjegyzés:

Inima de tiganca írta...

Timdér bejegyzései is megtekintnetőek, egyelőre egy oldalon, két nyelven, mert a freeblognál szerverhiba van, "dolgoznak rajta".

Zümm! :*

virág írta...

Jaj megtaláltuk mi is és hoztunk is egy képet és úgy örültünk :)) még ilyet :)

Dorka írta...

Juj, de jó! :) Melyiket vittétek el? És lesz még ilyen, garantáljuk! ;) Remélhetőleg nem is olyan nagy kihagyással, mint amekkora a 2. és a 3. kiállítás között volt.