2014. március 17., hétfő

Hajrá hétfő #26Halihó!

  Remélem, mindenkinek szép hétfője volt és van! Nekem a mára tervezett úszás sajnos elmaradt, mert kedves partnernőm lebetegedett. Helyette viszont végre kipróbáltuk (csak nekem végre, én terveztem már egy ideje) a Cserpest. Nem csalódtam. Bár sajnos ugyan a bodza szörp már elfogyott, de a fekete ribizli szörpük és a sonkás-gombás melegszendvicsük is isteni volt. A kiszolgálás pazar, a WC über-biztos (ez nekem kicsit túlzás, de ennyi baj legyen), a hely kellemes, bár lassan költözhetnek nagyobb helyre, mert elég nagy a forgalom és nem mindegyik ülőhely annyira szuper, az ajtó közelében ülni pl. nem olyan kellemes, főleg ilyen szeles időben, viszi a szalvétát rendesen minden egyes ajtónyitás. Árkategóriában nem a legolcsóbb, de még abszolút fizethető, és a minőség, íz és kiszolgálás ötös, úgyhogy nekem ez így összességében megéri, nekik így szívesen adtam ennyi pénzt. (A szörp 3 dl, 360 Ft, a melegszendvics 480 Ft, egy hosszú bagett, nem egy kis szelet kenyér)
  Az előző hetem sikeres volt, bár menütervet végül nem írtunk, így kijött, hogy heti akár 7 ezer forinttal is többet költünk, ha nincs meg előre eltervezve a fő étkezés. Hétvégén most egyik nap sem kellett dolgoznunk, valami fantasztikus volt, volt időnk mindenre - a menütervre is.
  Erre a hétre tervben van egy másik partnerrel egy úszás, holnapra pedig egy futás. A Kortársat is képviselem majd egy rendezvényen, talán tárgyalásra is megyek, és remélem, végre haladunk rendesen a Sütivásár szervezésével. Az lenne most a legsürgősebb. Ja, meg interjút készítek majd órára, ahhoz is kell a hajrá.

(Kép innen.)

Nektek mihez kell hajrázni?

3 megjegyzés:

Macska írta...

Melyik Cserpesben voltatok, a Corvinnál? (Van amúgy máshol is?)
Mi a csarnokban minden héten veszünk két liter natúr joghurtot, ugye a diéta miatt csak baktériumos tejterméket vihetünk be a gyomrunkba, és ez valami isteni. :) Persze a kenyeret bolti olcsó joghurtól csinálom, de mint vacsi meg desszert, cserpes joghurtot eszünk. Eladó lányok meglátják Páromat és már teszik ki a joghurtot neki a pultra. :)

Macska írta...

Áh, most megnyitottam a képet nagyobban, már látom, hogy írja, hogy hol van még... :D

Dorka írta...

A Corvinnál voltunk amúgy :) A Joghurtjuk is isteni, ez így igaz!