2014. február 19., szerda

Csokiajánló diétázóknak


  Mióta diétázunk, azóta keresgélek diétás édességek után (amiben nincs se aroma, se édeske), és csokoládéból megtaláltam a tökéleteset. A Sparban (de ott is csak a kis Sparban találtam eddig) bukkantam rá egyszer a diabetikus részlegen - ugyanakkor nem édeske van benne, hanem nyírfacukor. Bio gazdaságból származnak az összetevők, 71%-os és aromamentes (ez különösen nagy szám, mert nem is találtam eddig a szupermarketekben aromamenteset)! A tökéletes csokoládé. Elsőre nagyon keserű volt, 1 kockát ettem meg belőle azt hiszem. Később azért már megszerettem és többet is tudtam egyszerre enni, de egy kocka is már teljes értékű desszert nekem. Jól el lehet rágcsálni. Kicsik amúgy a kockák, így jól be lehet osztani. 6-700 Ft, már nem emlékszem pontosan, ami persze nem kevés, de ha azt nézzük, hogy egy hétig simán bírja, ha beosztjuk, akkor azért nem rossz.
  Szóval jó szívvel ajánlom minden diétázónak és nem diétázónak is, minden szempontból első osztályú termék!

2 megjegyzés:

Macska írta...

Jól hangzik, majd meglesem! :)
Nekem nem gond a 6-700 forint, képes vagyok ennyit költeni egy tábla csokira, mert ritkán és lassan eszem, viszont a minőségi élvezet számít, nekem sokkal többet ér! :)

Dorka írta...

Én is így vagyok (most már) vele. Annak általában nem sok ez az ár, aki ritkán és keveset eszik. :) Kíváncsi vagyok majd a véleményedre!