2015. december 14., hétfő

Hajrá hétfő #66 - Születésnapunkra


Rebusnak félszülinapja, nekem pedig a 25. egész születésnapom van ma. Ami persze nem úgy telt, ahogy egy szülinapnak "kellene" - egyikünk számára sem. Rebus nyűgös volt, a napközbeni alvásaiból is többször sírva ébredt, nagyon nehéz volt megnyugtatni - ez már tényleg a foga kell legyen! - nekem meg emiatt nem sok nyugtom volt, épp csak annyi, hogy megfőzzek holnapra (na jó, meg aludtam is, de muszáj volt, hogy bírjam), ráadásul a nyakam is meghúzódott. Még jó, hogy a takarítást megcsináltuk a hétvégén, azzal kihúzzuk még 1-2 napot. Meg kaptam csokit, az is nagyon jól esett! Meg sms-eket és telefonhívásokat :) Rebus pedig egy saját válogatású mondókás-könyvet az egyik nagynénjétől (aminek egyelőre én jobban örülök, bár csócsálni Rebi is szívesen csócsálja).

Múlt heti összesítés: A hétvége nagyon hatékony volt, minden ajándékot megvettünk karácsonyra. A diplomadolgozatomat nyáron fogom védeni, mert az eljárás pénzbe kerülne, meg nem is biztos, hogy sikerrel járna, szóval ez van. De legalább nem kell most ezzel foglalkoznom. A következő jelentkezési határidőt viszont nem kellene lekésni :D Március 20.! A leányzó pedig megkapja az oltást, holnap váltja ki az apja (remélem, lesz a gyógyszertárban).

Heti tervek: A héten szeretném a saját készítésű dolgokat még megcsinálni karácsonyra, illetve csomagolni. Plusz a "karácsonyi takarítást" megejteni, ami idén a következőkből áll: felporszívózás és -mosás, kád-, WC- és gáztűzhely-takarítás. És persze a szintentartás: mosás és mosogatás. A többi most nem érdekel. Ja, hát még mozogni is jó lenne minden nap. Ma legalább voltunk sétálni.


A kép egy print screen, a Google is gondolt rám ^^ Köszönöm!


És Nektek hogy sikerült az előző hét? Most mihez kell hajrázni?

2 megjegyzés:

Macska írta...

Boldog születésnapot így utólag! :) Hajrá!

Dorka írta...

Köszönöm, Neked is boldog születésnapot utólag is, Te másik nyilas! ;)