2015. november 16., hétfő

Hajrá hétfő #62

Szép hétfő estét!

A selejtezéssel haladok, a ruháim drasztikusan lecsökkentek, pedig már tavaly is selejteztem vagy 3x. De most tényleg csak azt tartottam meg, ami örömet okoz, amit szeretek, ami jó rám és hordom. Kikerült egy csomó "Ó, trikóval jó az még!" felső, amit aztán egész nap húzogattam le a hasamon. Mire ismét emberek közé megyek napi rendszerességgel, addigra feltuningolom a ruhatáram, és pótolom a hiányzó, szeretett darabokat - csak hosszú derekúakkal. Olyannyira lecsökkent a ruháim száma, hogy a férjem is meglepődött - most már talán nála is kevesebb ruhám van.
Viszont nem a könyvekkel folytatom, hanem a nappaliban uralkodó dobozkupacnak esek neki. Muszáj szétcsapni közöttük, különben sose fog normálisan kinézni ez a helyiség. Ez vár rám a héten - meg szerintem a jövő héten is.
A mai bejegyzéshez pedig csatolok egy klassz lejátszási listát is, ami a mostani favorit altatáshoz. Általában már az első 2 szám elég, hogy a leányzó bealudjon, a harmadikra már csak azért maradunk, mert szeretem, meg hogy mélyebben elaludjon. A negyedikig is el szoktunk jutni, de az ötödiknél még tuti nem jutottunk tovább egy altatás során. Aztán általában kezdjük elölről, ha jön egy újabb altatás.


Nincsenek megjegyzések: