2010. február 21., vasárnap

Tavaszi szél

Jaj, ma már fújt az a tavaszi szél, én éreztem.. Mi éreztük! Igaz, Gyöngyöm? ;) Akkor is, ha most esik a hó. És dobpergés.. volt. A számban. Mármint a zenében, nem az én számban... :D Jaj, ma lökött vagyok. Nem tudom, mi jött rám. Felejtek mindent, Dorka-buli van, sok energia.. Ha tényleg a Mátrixban vagyunk, akkor a robotok sok energiát kaphatnak most belőlem. Ha valaki itt lenne, sok energiát tudnék neki átadni... Tánc-tánc, szerelem, jaaajj! - kis hangulati szünet. Elszakadt a szerencsehozó nyakláncom! :( Nem tudom, hogy történt.. egyszer csak.. külön a csat a lánctól. Hüpp.
Idióta... a stílusom. Hüm. Most nem túl irodalmi. Jaj de. Életszeretet és ezek a szaggatott mondatok.. nem, most nem ilyen van! :D Most folyó, értelmetlen, hosszú összetett, pontpontpontos mondatok, indulatszavakkal, víííí-vel és vááá-val. Ebből én inkább a vááá, Gyöngyöm inkább a víííí :) A barátnők, a barátnős feladatok.. vidítjuk egymást, meglendítjük a dolgokat, ha nem is jön össze, de legalább imádtuk együtt Jude Law-t :D Jaj és paradicsommal kell dobálnunk majd egy nagy, üres falfelületet, meg festeni kézzel-lábbal, réten szaladni, zászlót kitűzni Ürömbe, hogy "Öröm az Ürömben!", idétlenül énekelni és táncolni, tombolni a szobában, disney marathon Párizsban. Jaj. Picit megtört a hangulat... elpattant a nyaklánccal. Azért eszembe jut, akármit is csinálok. És csak várok. Új Te.
"Szabadítsd fel"

3 megjegyzés:

Inima de tiganca írta...

Ugyeee! ^^
A szádban. :D
Szeretlek Te lököttem, leggyöngyebb lökött kis pillangóm! :)
Olyan nincs, hogy felejts! Mi sem felejtjük, ott vagy, mindig és felemlegetjük, ahogy Benned is ott van.
Azt a láncot meg összeakasztjuk majd a csatjával újra, a szerencséd attól még nem vész el! Te egy kis szerencse Talizmán vagy egymagad! Másoknak, és az egész lényedben az vagy. :)
Az érzések nem mindig irodalmiak, de valódiak. És azokból születnek az irodalmi valóság örök darabjai! :)
"folyó, értelmetlen, hosszú összetett, pontpontpontos mondatok, indulatszavakkal, víííí-vel és vááá-val" - én így élek, és lehet! Sőt, élvezetes nagyon! :D És van, aki megérti! ;)*
és igen, Jude Law, és igen, festés, festés, festés, falra paradicsommal, tubusból nagypapírra, ecsettel selyemere! Lefestjük az életünket, az érzéseket, szerelmünket valljuk az Életnek!
Zászló... Az már ott van, Gyöngyöm, egy mondattal Örömöt hozol Ürömbe!:)
Elpattanunk majd mi is messzire! és Párizsban hídlábaknál fogunk táncolni az Eiffel-városban!
Jaj, Te. Szeretlek, Gyöngyöm, Sütőtököm!
És majd jön Ő is, és fogja a kezed, én addig és mindig ölelem a lelked.
:)

Dorka írta...

Ezek a képek.. és majd a nyári frizummal :D Megtöltenek minket.. mert a fiatalok dolga megváltani a világot! Megfogjuk! Megtesszük! Lelket ölelve, mosolyogva, furcsa angol e-maileket küldve :D "legalább nem unalmas" és "mert miért ne" vezényszavakkal!

Inima de tiganca írta...

Mi már megváltottuk a világot! ;)
De egymáséit legalábbis biztosan.
A Föld bolygó pedig egyenesen rettegjen, mert jövünk! :D