2010. május 27., csütörtök

2. Timdér és Do kiállítás - megvalósult

Hosszabb post majd holnap, most annyi, hogy a képek feltöltve:
itt

Un post plus long sera écrit demain, pour l'instant, les photos sont chargées sur Internet:
ici

Jó éjt! Bonne nuit!

Expozitie inca odata

Fiindca vremea n-a fost cum ne astepteam noi, cu vint si cu ploaie, in loc de 19 mai am faciut expozitia ier.
O parte expozitiei se poate vede in forma digitalizata, si "documentata" pe site-ul acest.

Exhibition opened again

In case of the bad weather of 19th May, we decided to postpone the exhibition's date, and did take the photos to their place yesterday.Some photos are in digital form, some are photographed from the Bridge, you can see them in this site.

És elérkezett a holnap. Szóval tegnap ismét a világ elé tártunk egy adag képet. Ezúttal a Lánchíd mindkét oldalán, illetve egy kiegészítő részen. Ezt úgy találhatjátok meg, ha átmentek a Lánchídon, át az út másik oldalára, elfordultok balra, ott mentek egy jó darabon, amíg a járdán egy MŰTEREM feliratot nem találtok sárgával. Attól jobbra van egy lerobbant épület, aminek az üvegezett részére tettünk ki két képet meg egy Timdér és Do bemutató plakátot. Műterem felirat.. muszáj volt odaragasztani :)

Ezen a 2. kiállításon pedig már beszélgettünk is :)
A Lánchíd baloldalán ragasztgattuk a képeket, amikor jött egy kislány az anyukájával és meghallottam, ahogy az anyuka bátorítja a kislányt, hogy de kérdezze meg nyugodtan. Én is odafordultam, hogy nyugodtan, szabad kérdezni :) És ekkor megálltak, és végül megkérdezték, miért is csináljuk ezt, miért ragasztgatunk ki képeket. Hát mert kiállításozunk - hangzott a válasz. A Lánchíd mindkét oldalán. Ha valamelyik kép nagyon tetszik, el lehet vinni. És neten is fent vagyunk... Még maradtak egy darabig, amíg az Integető virágot és az Így folyik el egy szív képeket ragasztottuk. Az Integető virágra az anyuka azt mondta, hogy ez egy hervadt virág.. mi meg mellé ragasztottuk a címkét, és mondtuk is, hogy integet. Erre elmosolyodott, hogy hát valóban.. nem elég pozitív, hogy ez nem jutott eszébe.. Hm. Erre is jó egy kiállítás. Pozitív szemlélet átadására :) Az Így folyik el egy szívre pedig azt mondta, sellő farok. És valóban, nem is rossz asszociáció. Legközelebb közvélemény-kutatást is tartunk majd, hogy ki milyen címet adna a képnek, ki mit lát bele.. Biztos izgalmas dolgok sülnének ki belőle :) Ezután elbúcsúztak.
Jönnek az újabb ötletek a 3. kiállításra. Még a mostani sem volt tökéletesen megszervezve. A bal oldalon nem volt bemutatkozó plakát, és nem fotóztuk le a jobb oldalt.. De az eredeti képek fent vannak.
Köszönöm Timdéremnek és Csabimnak a közreműködést! :)

A kiállítás 2010. június 3-áig tekinthető meg - avagy a készlet erejéig :P

4 megjegyzés:

az, aki írta...

Pénteken jártam a Lánchídnál, de sajnos a kiállítást nem láttam... Csak rendőröket meg tűzoltókat.

Dorka írta...

:S Ejj.. ez szomorú. Sajnálom :(

az, aki írta...

De legalább a megjegyzésedbe tett Picasa linken láttam a képeitek.

Dorka írta...

:) Éljen az internet és a digitális technika!