2010. október 11., hétfő

Tejberizs

És az első tejberizsem is megvolt. Mindenhogy első. Első a koliban, de első amúgy is. Hát.. anyát hamarabb kell felhívni, a pudingot pedig később belerakni. Így a mosogatás holnapra marad. Ma már nincs hozzá lelki erőm. De legalább finom lett :)

2 megjegyzés:

Peti írta...

http://kepfeltoltes.hu/101012/whitetiger_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

akarom...és mivel mostanában nem vagy kommunikatív vagy nekem van dolgom (általában utóbbi), ezért itt közlöm, mert most jutott eszembe, hogy Veled nem közöltem...szóval...mint említettem volt fentebb...akarom...igen, azt ami a képen van...

amúgy tejberiiiiiiiiiiiizs...csak hogy a témához is szóljak :) azt is most hirtelen akarni kezdtem :) szóval maaajd egyszer ha nagyon ráérsz, esetleg meghívhatsz rá :) mert az olyan jó és azt szeretem és különbenis ahhhh :) nameg hiányérzetem is van...igen, hiányzik egyetlen és drága nejem, mert ő alapvetően jó társaság és nincs jelen, mert ő is "elfoglalt egyetemista" lett -.- és nincs ideje random dolgokat csinálni velem (ami megjegyzem teljesen helyénvaló, hisz az egyetem fontos meg minden, de ez itt most a hiszti helye számomra :)), szóval majd valamikor tessék meglátogatni, vagy szólni amikor épp látogatható állapotban vagy...amúgyis van mesélnivalóm :)


sziááááá...és tudod...álmodj kacsát :) <3 (merakisebbmintháromolyanmenőőő)

Dorka írta...

kisebb mint 3 Neked iiiiis!! ^^ :)