2014. július 28., hétfő

Hajrá hétfő #41



Huh, pörgős hét, és mindjárt vége a júliusnak... elképesztő, hogy elröppent. Számolok vissza a munkából (csütörtök az utolsó munkanap), aztán megijedek, hogy milyen kevés időm van a nyelvvizsgáig... És igyekszem magam megnyugtatni, hogy menni fog. Hiszen 9 nap rengeteg idő! (és nem most kezdtem el a nyelvet tanulni) Pénteken remek lehetőségem nyílt amúgy  gyakorlásra, egy külföldi jött be a boltba, és egész jól el tudtam társalogni vele (az értéssel egyáltalán nem volt gond).

A másik fő projekt a tanácsadó csoport és annak a honlapja. A megbeszélésre végül csak ketten maradtunk, de akkor is összedugtuk a fejünket és olyan 3,5 órát úgy is hagytuk. Összeírtuk a csoporttal kapcsolatos teendőket, a honlaptervet, szövegeket írtunk... A bemutatkozásomat milyen nehéz volt megírni! Legyen komolyan vehető, de legyen benne a személyiségem és férjen bele azért egy bizonyos terjedelmi keretbe... Uh. De megvan, már csak a csoportnak kell rábólintania.

Emellett kipróbáltam egy új teázót, a Big Bent (biztos visszatérek még!), a Frei-ben pedig ezúttal limonádéztam. Az unokahúgomnak már megvan a 18. szülinapi ajándéka (jó sok július 9-ei újságot szereztem), és magamat is megajándékoztam egy Neveléslélektan könyvvel :)

Lezárult a szülinapi nyereményjáték is, a nyertes pedig Peták Alexandra, Dün lett. Köszönöm mindenkinek a részvételt, a véleményeket és a jó kívánságokat! :) Úgy tervezem, hogy megvehetővé teszem a képeslapsorozatot majd másnak is, nehogy bálna nélkül maradjon, aki arra vágyik ;)

Hétvégén pedig Gellért-hegyről fotóztuk a várost este és mécsestartót is faragtunk kókuszdió héjból. A képen pedig az én tökfőzelékem és Csabi által nekem készített szívecske alakú fűszeres tükörtojás látható. Nyamm. Éljenek a szép és finom főzelékek!


A héten véget ér az irodai munkám, ezerrel nekifeküdhetek az angolnak. És egyelőre nagyjából ki is merül ennyiben a program.

Nektek mihez kell hajrázni?

3 megjegyzés:

Hitoridori írta...

Hú, sok minden történt/fog történni nálad! :) Nyelvtanulás, megbeszélések, teázás, kreatívkodás, főzés...
A nyelvvizsgához előre is sok sikert! Melyik fajtára mész amúgy? Nálam felsőfokúra kéne felfejleszteni az angolt, illetve most megy a német tanulása, remélem sikerül egy középfokút összehozni.
Hú, a tanácsadói megbeszélésről is jó volt olvasni. :) Nemrég én is részt vettem hasonlón(a legelsőn XD) önkéntes alapon, szóval visszajött a hangulat. A bemutatkozás rész, jaj! Hát lehet vele szenvedni. XD Azt megkérdezhetem, hogy milyen tanácsadó oldalról van szó?
Milyen teát ittál? :)
A mécsestartóról esetleg képet tudnál mutatni?
Kicsit össze-vissza és tuti h hiányosan(de erre csak utólag fogok rájönni :D) sikerült ez, bocsi. XD

Dün írta...

Mégegyszer örömködök a nyereménynek, előre is nagyon-nagyon köszönöm! :)

Dorka írta...

Kedves Michiyo88!
Köszönöm a drukkolást! Írok majd róla, hogy ment :) Telc b2-re megyek. Sok Sikert Neked is a nyelvtanuláshoz!
Végzős pszichológus hallgatók állunk össze és mi leszünk a tanácsadó csoport, ahol pszichológiai tanácsadást fogunk tartani a hozzánk érkezőknek :) Ha beindul a dolog, lesznek csoportok is, meg minden. De többet majd akkor, ha beindultunk :) A honlapot is belinkelem majd.
A mécsestartóról naná, hogy tudok képet mutatni! Majd :D Ha végre bepótolom az eheti Kreatív keddet :P
És semmi gond, mindenféle kommentnek örülök! Ha kihagytál valamit, akkor írj nyugodtan még egyet(többet) :D

Dün, nagyon szívesen! :) Remélem, tetszeni fog!