2014. július 15., kedd

Hajrá hétfő kedd #39

Szép hétfőt Mindenkinek!

A heti tervek olyan 50-50%-ban jöttek össze. Nem sikerült a ruhavarratást elindítani (még mindig keresek varrónőt!), és a honlapmegbeszélés is halasztva lett, viszont volt barátnőzés és nagynéni is lettem! :)
A szeptemberben kezdődő önismeretet végül lemondtam, ugrott még anyagiakban kicsit a dolog, és nem akarok egy tanévet végigszenvedni érte... annyira még nincs rá szükségem. Helyette járok majd többet Kortárs szupervízióra, az ingyen van :D (és szakmailag az is nagyon fejlesztő!)

A mostani hét tervei: mozi a Holdudvarban (a képen a karszalagom), emiatt nem is tudtam posztolni időben a bejegyzést. A film olyan 6-os egy 10-es skálán. Sok a fájó humor benne, meg egy-egy nem szimpatikus elem, de programnak jó volt, azért sikerült nevetnem, és szerethető karakterekre lelnem :) A barátnőm majdnem lekéste a vonat miatt szegény... így már csak a vászon előtt, egy gyékényre tudtunk leheveredni, a hangfal elé... Kicsit hangos, de legalább láttunk :D Ma babázás (és blogszülinapozás!), szerdán barátozás, egyébként meg a szokásos: munka, háztartás, férj.

Nektek mihez kell hajrázni?

Nincsenek megjegyzések: