2014. szeptember 2., kedd

Kreatív kedd #46

Mi az a Kreatív kedd?
A kreativitásba beletartoznak nekem a "klasszikusok", úgy mint a rajzolás, festés, hímezés, varrás, agyagozás, origami, barkácsolás, írás, zeneszerzés, éneklés, stb. De egy ötletes lakberendezés, rendszerezés, bútorelhelyezés is. De kreatívak vagyunk akkor is, ha egy problémát másképp közelítünk meg, ha egy adott épületet ezúttal nem jobbról, hanem balról kerülünk meg, ha új szóval fejezzük ki magunkat, ha kék csat helyett pirosat teszünk a hajunkba, ha kipróbálunk egy új fűszert... Ha próbálkozunk, újítunk, elrugaszkodunk. Ilyenekről fognak szólni ezek a keddi bejegyzések. Az ötlet a nővéremtől és (most már) férjétől jött, ők szoktak ilyet tartani. Hát tartsunk mi is!

Ma kreatívan még a romantikus "hétvégénken" vagyunk, végül egy nappal toltuk az eseményt (szerencsére lehetett), mert az indulás előtt adta meg magát végleg a Kedves táskája, és ugyan elszaladtunk újat venni (és sikerült is egy szépet), azért sok időt vesztettünk és nem akartunk az utolsó busszal menni. Úgyhogy vasárnap indultunk el, kényelmesen :)
Ezt a bejegyzést szombaton este, a tervezett indulási napon írom, de úgy veszem, hogy ezzel a nappal csak meghosszabbítom a pihenést, úgyhogy komolyabb bejegyzést csak a visszajövetel után írok majd és a közösségi oldalaknak, e-mail fióknak is hiányolnia kell. Inkább sorozatot nézek és kikapcsolok :)
Ha visszatértem, írok a paradicsombefőzésről és az első körtés pitémről is :) Meg most már tényleg szeretnék a képeslapokkal is foglalkozni :)

És Ti mit kreatívkodtatok mostanában, vagy mit terveztek?

Nincsenek megjegyzések: