2014. március 25., kedd

Kreatív kedd #29


Ide lehet befűzni a szalagot.
  Szeretném bemutatni itt a hétvégén vásárolt szandálomat, mert szerintem ezzel a Quechua nagyot alkotott. Lehet venni külön talpat, meg sokféle színű szalagot, meg szandálfelsőrészt. Én vettem egy piros szandált egyben, meg hozzá egy sötétebb lilás fűzőt. Ez egy nagyon kreatív cipő, megfizethető áron. Annyira új, hogy a honlapon még nem is találtam. Amúgy síkterepre ajánlják túrázni, a sarka szuperpuha, imádom! Alig várom, hogy hordhassam.

  És persze kék nap is volt, ezt egy világoskék garbóval és egy kék, epres fülbevalóval ünnepeltem. :)



És Ti mit kreatívkodtatok mostanában, vagy mit terveztek?

Arról, hogy mi tartozhat ide, bővebben az első bejegyzésben tájékozódhatsz.

2 megjegyzés:

Macska írta...

Tényleg de jó ötlet ez a szandál! :) Nekem túracipő kéne, mert azért a téli csizmámban túrázni 10 fok fölött... khm. :D Természetesen sehol nincs megfizethető 35-ös... marad az ebay... :D Aztán még arany szín cérnát kell vennem, és akkor megkezdem a kreatívkodást. :3

Dorka írta...

Ugye, beleszerettem :) Hát igen, a jó túracipő sem árt.. :D Nekem túrabakancsom van, a mostani időben szerintem maradna a futócipőm :P Amúgy eddig nálam a Decathlon a favorit mindenféle sportfelszerelések terén. Bár na, nem mindig olcsó, de lehet szuperjó dolgokat kifogni. Viszont milyen jó ez a nemzetközi kereskedelem és az internet :D És az arany cérnából mit kreatívkodsz?