2016. június 9., csütörtök

Ez is letudva :)

Ma végre lediplomáztam! Azt hittem, szülés után 4 nappal lenne nehéz lediplomázni, de ott bizony, ha még pocakosan elkészítettem volna, amit el kell, lehet, hogy összességében könnyebb lett volna. Most viszont... kisgyerek mellett felkészülni, úgy, hogy nyakunkon egy költözés, előtte való nap este 10-re értünk haza kb., mert nagyon elhúzódott a szerződéskötés (de megkötöttük, és ez a lényeg!), ez azért nem semmi. Reggel óriási dugó, de bejutottunk, viszonylag olcsó fizetős parkolót is találtunk, elsőként védtem, így várni sem kellett, gyorsan végeztem.
Jó érzés volt arról beszélni, ami tényleg érdekel. Jó volt a konzulensemet is újra látni. Sőt, szeretné folytatni a kutatást, és lehet, hogy egy projektbe is bevonna. Nagyon izgatott lettem :) Inspiráló egy délelőtt volt.
Ma igyekszem azzal foglalkozni, ami jól esik: blog, film, könyv, finomságok - holnaptól pedig indulhat a költözés ezerrel. Jövő szombaton el kell hagyjuk a lakást. Ja, meg közben azért el kellene tenni meggyet, mert most van, meg bodzaszörpöt, mielőtt elvirágzik végleg, meg hársat is kellene szedni a hétvégi eső előtt. Hétvégén pedig házavatóra megyünk, remélem, nem mossa el az eső, mert bográcsolnánk.
Hát ilyen tervek vannak.
Költözés után pedig valamelyest csatlakozom Adrihoz, én is hosszabb távú átalakítást tervezek, ami már nagyjából elindult amúgy. Az alapja A francia nők nem híznak c. könyv. De erről lehet, hogy írok egy külön bejegyzést.
Szóval ez a nap nagyon klassz. Lediplomáztam (még meg is dicsértek külön), ráadásul átvettem az utolsó Anne-kötetet, úgyhogy teljes a sorozat, Európa kiadós változatban! :) És beleférek ismét az egyik kedvenc szoknyámba! :D

3 megjegyzés:

Macska írta...

Gratulálok (itt is)! :) Aztán sok sikert a további projektekhez! (Érdekelne az a külön bejegyzés ;))

szaboreni írta...

De jó hírek, és csoda napok ezek :) Gratulálok!

Dorka írta...

Köszönöm mindkettőtöknek! :) Érik-érik a bejegyzés... csak még a költözés az elsődleges. Megérkeztünk Anyáékhoz - ismét - de még el kell rendezni a cuccokat. :)